Bericht versturen
Gevallen
Thuis > Gevallen > Shenzhen Haixincheng Technology Co.,Ltd recentste bedrijfgeval ongeveer Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-755-27087480
Contact opnemen

Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken

2024-04-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken

We verwelkomen Mr. David hartelijk en bedanken hem voor de steun van zijn vrienden.Deze keer ontmoeten we elkaar eindelijk.Davids vriend bracht zijn vrouw en dochter op bezoek en bracht zelfs cadeautjes voor ons allemaal.

 

laatste bedrijfscasus over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken  0


Om de vrienden en familie van David te verwelkomen, heeft ons bedrijf speciaal personeel geregeld om hen te vergezellen omdat het mijn eerste keer in China is en ik er heel onbekend mee ben.Naast het bezoeken van onze fabriek, namen we hen ook mee om deel te nemen aan Chinese product tentoonstellingen, bezoeken enkele fabrieken die hij interesseert, en bezoeken Chinese schilderachtige plekken.

 

laatste bedrijfscasus over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken  1


Hoewel het weer niet erg goed was en het regende, konden we niet weerstaan aan de enthousiaste stemming om vooruit te gaan.- Ja, ik weet het.Iedereen bezocht het beroemde pretpark in Shenzhen en proefde de lokale keuken, ervoer het dragen van Chinese Hanfu en had plezier.

 

laatste bedrijfscasus over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken  2


Een week later keert de familie David terug naar Engeland, waar hij ons voor onze gastvrijheid ontzettend dankbaar is en waar we ook contracten voor meer bestellingen hebben getekend.Hij hoopt onze samenwerking op lange termijn voort te zetten., samen meer zakelijke kansen winnen, en onze carrière nog groter maken.

 

laatste bedrijfscasus over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken  3


We houden ons altijd aan onze oorspronkelijke bedoeling: integriteit, oprechtheid, vriendelijkheid, dankbaarheid, efficiëntie, professionaliteit en innovatie.Ik geloof dat iedereen ervoor koos om met ons samen te werken vanwege onze oorspronkelijke intentieDe wereld is enorm, dankbaar dat ik u heb ontmoet, en dankbaar voor uw steun en vertrouwen in onze fabriek.We zullen hard blijven werken en samen met iedereen een betere toekomst creëren..

 

laatste bedrijfscasus over Welkom Davids vrienden en familie om onze fabriek te bezoeken  4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Modieuze Jonge geitjesschoenen Leverancier. Copyright © 2020-2024 stylishkidsshoes.com . Alle rechten voorbehoudena.